Eks see mingi susser vusser oli. Ei hooli ka kuna tõde ei muudaks suurt midagi ühiskonnas. Tõde moonutatalse ja ...ja seda polegi olemas.
Mis kehaosa sa maha müüksid? Siseorganid ei loe. Summa pole oluline.
Re: Küsimuse mäng
#11258Ei tea, ei vali väga, kust midagi mugavat leiab. Viimasel ajal sattunud päris palju H&Mi.
Mis su lemmik toidukoht on?
Mis su lemmik toidukoht on?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity" - Albert E
"no ma istun kõik sisse kui põske ei mahu" SOMEONEH 2014
#11259Sirius obv.
aga Burro (resto Taskus) jalapeno-majonees, pea iga sealse toiduga, on nämm.
Mis oleks põnev ja aktuaalne teema, mis sobiks uurimistööks?

aga Burro (resto Taskus) jalapeno-majonees, pea iga sealse toiduga, on nämm.
Mis oleks põnev ja aktuaalne teema, mis sobiks uurimistööks?
#11260Olin parasjagu burros kui küsimust mõtlesin

Imho alati aktuaalne teema on poliitika mõjutajad s.h välis mõjud kui ka sise mõjud.
Kui sul oleks miljon, mis sa sellega teeksid?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity" - Albert E
#11262Samsung Galaxy A5 2017
Aku läbi, kui teada tahad
Palju kooli üle oled lasknud?
Aku läbi, kui teada tahad

Palju kooli üle oled lasknud?
#11263Tervet koolipäeva pole kordagi aga tunde küll sitaks ja peale.
Sool vs suhkur?
Sool vs suhkur?
16M
#11264SuhkurAlphonsius Capone kirjutas: ↑18 Sept 2018, 22:06Tervet koolipäeva pole kordagi aga tunde küll sitaks ja peale.
Sool vs suhkur?
Mis on kõige ebaseaduslikum asi mida teinud oled?
#11269Black.
Mille üle viimati vaidlesid?
Mille üle viimati vaidlesid?
Ärge kirjutage mulle huvidus vajadusest!
#11270Selle üle et kas ma olen loll või mitte
Kas sa Metallica kontserdile Tartus lähed?
Kas sa Metallica kontserdile Tartus lähed?
Tutvustele avatud
#11272Krõpsu või oli see vorstiviil suhu.
Milles sa kõige parem oled?
Milles sa kõige parem oled?
#11276sinine ikka, sinine on taeva värv.
kas usud, et kui inimkond on meeletu arengu lõpptulemusena tagasi koopasse kolinud, siis külastavad meid lõpuks meie loojad?
kas usud, et kui inimkond on meeletu arengu lõpptulemusena tagasi koopasse kolinud, siis külastavad meid lõpuks meie loojad?
eraldatus
#11277Ei. Enne tahaksin näha meeletu arengu lõpptulemust, aga ilmselt niipea seda ei tule. Rohkem usun seda, et inimkond hävitab hoopis iseennast varsti täielikult ära.
Mis Sa arvad, miks inimesed peavad sünnipäevi ja mis see annab?
#11278Erinevatel põhjustel peatakse. Kinkide pärast, saab midagi sõpradega koos teha. Vanemaks saades paljud ei peagi sünnipäevi.
Mids teed kui vihaseks saad?
Mids teed kui vihaseks saad?
#11279Midagi, ei näita seda välja.kakkybabenasa kirjutas: Mids teed kui vihaseks saad?
Kas pigem seksiksid elulõppuni anaalselt või oleksid üldse ilma?
Sometimes it just takes a moment to forget a life, but sometimes life is not enough to forget for a moment.
P.S Vastan privas.
MulleMeeldivadPrillidegaTüdrukud
#11280Kuna see nii nõme küsimus siis suhtuks täie tõsisusega sellesse.
Anaal elulõpuni välja valituga.
Ilma seksita pole üldse probleem olla õnneks või kahjuks..ma tahan lihtsalt tahetud olla.
Njah siin on vist sina/m6na küsimusi mõttetu küsida kuna keegi ei viitsi mõelda. Kirjutab mis esimesena pähe on õpitud vms.
Kirjelda oma riidekappi?
Anaal elulõpuni välja valituga.
Ilma seksita pole üldse probleem olla õnneks või kahjuks..ma tahan lihtsalt tahetud olla.
Njah siin on vist sina/m6na küsimusi mõttetu küsida kuna keegi ei viitsi mõelda. Kirjutab mis esimesena pähe on õpitud vms.
Kirjelda oma riidekappi?
#11281heledamat tooni triibulised-ruudulised triiksärgid, paar pintsakut, mõned dressipluusid
kuidas on võimalik, et smailide hulgas ei ole vanas jututoas olnud noomivat sõrmeviibutust
, mida siin siiski tihti hädasti vaja oleks?
kuidas on võimalik, et smailide hulgas ei ole vanas jututoas olnud noomivat sõrmeviibutust

eraldatus
#11282poh pane seesama pilt iga kord nagu prg panid, pole smaili ennast vajagi xd
mis teed
mis teed
kõik on sodi
#11283Ootan kirja. Kujundan kodu. Tegin just teibiga kassi ja kalendri ukse peale.
Millest unistad?
Millest unistad?
#11284suuremast meheaust kuna mul tõsine probleem sellega nimelt see liiga lühike.
Millega tegeled peale kooli?
Millega tegeled peale kooli?
#11285Ei käi hetkel koolis. Ehk siis kohandan küsimust ja vastan, et töövälisel ajal olen hea wifey iseendale ja enda kodule.
Kas sa usud, et tulevik tuleb parem kui olevik? Põhjenda.
Kas sa usud, et tulevik tuleb parem kui olevik? Põhjenda.
#11286paneb täpsustavalt küsima, et kas minu tulevik või ühiskonna oma ja kui kauge. plaanin ülikoolis edasi õppida, kergemaks ei lähe siin midagi. kui kunagi rohkem vaba aega on ja saab rahus kirjutamisega tegeleda, siis see oleks parem tulevik küll.
mitu protsenti on aastatel 2005–2015 kasvanud töövõimetuspensionäride arv?
mitu protsenti on aastatel 2005–2015 kasvanud töövõimetuspensionäride arv?
eraldatus
#11287Hei fjoodor 
Kas sa tahad mingit konkreetset vastust või võin ka veits soga kirjutada?
*Kindlasti on töövõimetuspensionäre rohkem kui nt aastatel 1991-1999 sest teadvustatakse rohkem teatud haigusi, nagu nt depressioon ja muud psüühikaga seotud haigused.
*Samas on minu hinnangul ka arstid natukene lõdva randmega välja kirjutamas töövõimetust.
Seega kindlasti on see protsent tõusnud. Näiteks 50%?
Kui palju on üks kilogramm? Kuidas seda defineerida?

Kas sa tahad mingit konkreetset vastust või võin ka veits soga kirjutada?

*Kindlasti on töövõimetuspensionäre rohkem kui nt aastatel 1991-1999 sest teadvustatakse rohkem teatud haigusi, nagu nt depressioon ja muud psüühikaga seotud haigused.
*Samas on minu hinnangul ka arstid natukene lõdva randmega välja kirjutamas töövõimetust.
Seega kindlasti on see protsent tõusnud. Näiteks 50%?
Kui palju on üks kilogramm? Kuidas seda defineerida?
EXJU - Ex-Jutuka Mode
Diskussioon - parim vahend probleemide lahendamiseks, seetõttu ongi enamik minu postitusi diskuteerivad.
Ma pole geenius, paranda mind. Mu postitused on ainult minu arvamus.
Diskussioon - parim vahend probleemide lahendamiseks, seetõttu ongi enamik minu postitusi diskuteerivad.
#112881kg on mingi massietaloni järgi võetud ühik, mis aegajalt väheneb ja kergemaks jääb, aga ma ei defineeriks seda enam selle järgi
ja kilogrammi väärtuse vähendamine selle pärast, et etalon väheneb, on suht lollus, kilogramm on ikka kilogramm
kumb parem vend su arvates, putin v trump?
ja kilogrammi väärtuse vähendamine selle pärast, et etalon väheneb, on suht lollus, kilogramm on ikka kilogramm
kumb parem vend su arvates, putin v trump?
kõik on sodi
#11289Pole kursis aga ma olen Trumpi poolt. Ta on lihtsalt ärimees kes sai presidendiks. Vast teeb midagi head kah.
Kuidas tuli ilmale esimene laps?
Kuidas tuli ilmale esimene laps?
#11290Esimene laps?
oleneb, keda lugeda esimese lapsena-inimest või looma.
Inimest- siis nii nagu meiegi.
looma- tõenäoliselt esimesed bakterid kes maale tekkisid, pooldusid.
Things that keep me up at night:
Kas inimesed mõtlevad teiste inimeste "feilidest" nii nagu me mõtleme enda "feilidest", või need ununevad ja meelde jäävad ainult need hetked, kus me oleme endal margi täis teinud?
oleneb, keda lugeda esimese lapsena-inimest või looma.
Inimest- siis nii nagu meiegi.
looma- tõenäoliselt esimesed bakterid kes maale tekkisid, pooldusid.
Things that keep me up at night:
Kas inimesed mõtlevad teiste inimeste "feilidest" nii nagu me mõtleme enda "feilidest", või need ununevad ja meelde jäävad ainult need hetked, kus me oleme endal margi täis teinud?
EXJU - Ex-Jutuka Mode
#11291see oleneb eelkõige sellest, kas teise inimese ebaõnnestumine mõjutas ka sinu elu. aga feilimine viitab rohkem pisiasjadele, mis nagunii pikemaks ajaks meelde ei jää, olgu need sinu või kellegi teise omad. nii et ei ole vaja üle põdeda.
kas arvad ka, et fb kolumn "inimesed, keda sa võid teada" näitab inimesi, kes on su profiili vaadanud? fb väidab, et seal näitab inimesi ühiste sõprade alusel või sama asukoha või muu ühendava info alusel, a miskipärast viskab tihti inimesi, kellega mingeidki seoseid ei ole. mul näitab seal juba üle poole aasta enamiku ajast tipus üht ja sama inimest, ilma et ma teda täiega stalgiks. millega seda põhjendada?
kas arvad ka, et fb kolumn "inimesed, keda sa võid teada" näitab inimesi, kes on su profiili vaadanud? fb väidab, et seal näitab inimesi ühiste sõprade alusel või sama asukoha või muu ühendava info alusel, a miskipärast viskab tihti inimesi, kellega mingeidki seoseid ei ole. mul näitab seal juba üle poole aasta enamiku ajast tipus üht ja sama inimest, ilma et ma teda täiega stalgiks. millega seda põhjendada?
eraldatus
#11292Pigem ei.
Enamus kes mul seal on, on 1 ühine sõber. Vajuta eemalda. Lõbu pärast, siis näed uusi nägusi seal.
Mind ajab rohkem segadusse see kui mingi suvaline allah allah taoline vend mu postitusele reageerib.
Mis on esimene tegevus mida sa hommikul teed?
Enamus kes mul seal on, on 1 ühine sõber. Vajuta eemalda. Lõbu pärast, siis näed uusi nägusi seal.
Mind ajab rohkem segadusse see kui mingi suvaline allah allah taoline vend mu postitusele reageerib.
Mis on esimene tegevus mida sa hommikul teed?
#11294Maapähklivõileiba banaaniga.
Mida viimati telekast vaatasid, sest tahtsid seda vaadata?
Mida viimati telekast vaatasid, sest tahtsid seda vaadata?
#11295Kui ma nüüd väga ei eksi siis vaatasin telekast viimati mingisugust loodussaadet aga mida ma ise tahtsin vaadata oli vist selline film nagu lõvi. Muideks väga soovitan vaadata.
Mis on su lemmik sõna?
Mis on su lemmik sõna?
Kaos on usk.
#11296Hea film tõesti.
Ei oleks mu lemmik sõna.
Kõige kallim asi mis ostnud oled oma raha eest ja mis see oli?
Ei oleks mu lemmik sõna.
Kõige kallim asi mis ostnud oled oma raha eest ja mis see oli?
#11297tõenäoliselt arvuti
aga eriti kahju oli selverist riidest poekott osta, olin arvanud et mingi paar euri ehk, aga maksin üle 5 euri midagi :S vot sellest rahast oli kahju
kas täna päkapikud kah käima hakkasid?
aga eriti kahju oli selverist riidest poekott osta, olin arvanud et mingi paar euri ehk, aga maksin üle 5 euri midagi :S vot sellest rahast oli kahju
kas täna päkapikud kah käima hakkasid?
kõik on sodi
#11299Jõuludest ise pohh aga jõulude ajal saan Lätti minna seega jh, ootan.
Mis on kõige suurem patt mida teinud oled?
Mis on kõige suurem patt mida teinud oled?
#11300Cant tell
aga vanematele valetamine oli ka päris kole tegu lapsena. Ma ei teagi enam mis asi on valetamine.
Mis oleks sinu unistuste töö?

Mis oleks sinu unistuste töö?