Normaal kaal?
#1Tere! Ma olen 13- aastane, ja kaalun 53-54 kg. Ma olen 158-159cm pikk. Kas see on normaalkaal?

Lihaste kasvatamine on hea moodus kaalu tõstmiseks (lihased on raskemad kui rasv), käi jõusaalis ära raskusi karda, paljud naised kardavad raskusi, sest arvavad, et muutuvad maskuliinseks, kuid naised ei muutu nii kergesti niivõrd suureks kui nad seda arvavad.
KMI ei ole kõige täpsem variant normaalkaalu hindamiseks. Kehamassi koostise hindamine annab parema ülevaate (keha rasvaprotsent, lihaste osakaal kehas)
See on vähe küll, aga kui sul toitumishäiret pole, vaid sööd tegelikult normaalselt ja kehal olulistest ainetest pigem puudu ei jää, ei ole olukord siiski hull.murelik203 kirjutas: ↑12 Juun 2018, 11:50Mul on selline mure, et ma olen 13 aastane olen 158 cm pikk ja kaalun 42kg. Ma tean, et see on vähe ja ma olen ka üldiselt peenike mis mind häirib. Ma väga olen proovinud rohkem süüa aga ma ei jaksa. Kas oleks mingeid soovitusi mida ma peaksin tegema?
Kui ma 13 olin, olin 174cm ja 47kg... Tundub veits üle vist või ss olin ma peenike.
KMI kalkulaatori järgi oled normaalkaalus võid ise üle kontrollida, vaata siit: https://www.kalkulaator.ee/et/kehamassiindeks