kirjuta mulle kui on huvi olen 14aastane neiu
Re: Tüdruk otsib tüdrukust jutukaaslast
#302Tere

#303jessas, miks sa ise talle ei kirjuta?jelluxd kirjutas: ↑01 Apr 2018, 16:09kirjuta mulle kui on huvi olen 14aastane neiu
lollikari
kõik on sodi
#304hei tutvub!?Lilleneiu15 kirjutas: ↑30 Apr 2018, 15:53TereKui sa viitsid mulle näiteks kirjutada kuna mul ei lase millegi pärast.
#305hri tutvub!?Olenseekesmaolen kirjutas: ↑17 Jaan 2018, 17:19Hei kas keegi 15 aastase Tallinna tüdrukuga tutvuda ei soovik? Olen lespi. Võiks juttu ajada ja äkki klapime?
#306hei võiksime tutvuda!?sinisedkossid kirjutas: ↑17 Jaan 2018, 22:58Hei!
Praegu veel 15, kuid mõne kuu pärast aasta vanem bi tüdruk. Tln. Kellegil huvi suhtlema hakata, kirjutagu ja vaatame edasi mis ja kuidas saama hakkab![]()
#307hei kirjutaGeitüdruk kirjutas: ↑11 Mär 2018, 10:47Olen 17 aastane üksik ja vaikne tüdruk. Käin jõusaalis ja jooksmas ning tegelen niisama spordiga iga päev. Terve elu olen ka kunstiga tegelenud. Meeldivad hirmsasti loomad, kassid on hingeloomad. Vaatan ka erinevaid seriaale vahel ning ka filme.
Otsin sõpru, kui juhtub siis ka enamat.
Kirjutage julgelt.![]()
#309Hey! 15 Tallinnas ning otsin sõbrannat /suhet olen ise lesbi.
#310kirjuta fb, kui oled huvitatud Jellu Vetasinisedkossid kirjutas: ↑17 Jaan 2018, 22:58Hei!
Praegu veel 15, kuid mõne kuu pärast aasta vanem bi tüdruk. Tln. Kellegil huvi suhtlema hakata, kirjutagu ja vaatame edasi mis ja kuidas saama hakkab![]()
#313hei kirjuta mulle, kui oled huvitatud Jellu Veta fbLilleneiu15 kirjutas: ↑30 Apr 2018, 15:53TereKui sa viitsid mulle näiteks kirjutada kuna mul ei lase millegi pärast.
#314Sooviks leida tutvusi Tartust. Olen 17 ja ei tea kas olen bi või hetero.
Kirjutage ehk klapime!
Kirjutage ehk klapime!
#315Hei!
Olen 18-aastane neiu Tartust. Rohkem infot siin ei jagaks
Kirjuta! Ei hammusta!

Olen 18-aastane neiu Tartust. Rohkem infot siin ei jagaks

Kirjuta! Ei hammusta!

#316Heips
Kui keegi veel siin ringi kolab, siis jagage tutvusi. Ise olen 15, vist bi ja Tartu kandist.
Kirjutage!
Kui keegi veel siin ringi kolab, siis jagage tutvusi. Ise olen 15, vist bi ja Tartu kandist.
Kirjutage!

#317Olen siis tüdruk 15 aastane ja otsin tutvuseid. Olen bi aga pigem ootan samasoolisi. Olen keskmise kehaehitusega ja aktiivne suhtleja. Võite kirjutada kui on huvi
.

#318Hey
Kui kellegil aega ja huvi siis võite mulle kirjutada , olen 14 aastane tüdruk,hobid on looduses jalutamine ning fotograafia ,olen hetero ,otsin uusi tutvusi või jutukaaslast. Soo pole tähtis .Vanuses 13-17. Kui kellegil huvi või tahad midagi rohkemat teada siis kirjuta mulle ning ma võin anda instagrami kus saaks suhelda
Kui kellegil aega ja huvi siis võite mulle kirjutada , olen 14 aastane tüdruk,hobid on looduses jalutamine ning fotograafia ,olen hetero ,otsin uusi tutvusi või jutukaaslast. Soo pole tähtis .Vanuses 13-17. Kui kellegil huvi või tahad midagi rohkemat teada siis kirjuta mulle ning ma võin anda instagrami kus saaks suhelda
#319Tere kõigile!
Otsin tutvusi bi ja lesbi tüdrukutega tallinnast ja saaremaalt, kes oleksid nõus minuga eksperimenteerima
Vanus võiks jääda vahemiku 14-20, kuid numbrid pole kivisse raiutud
Kui olete huvitatud, siis kirjutage ja räägin endast lähemalt.
Kõike head!
Otsin tutvusi bi ja lesbi tüdrukutega tallinnast ja saaremaalt, kes oleksid nõus minuga eksperimenteerima

Vanus võiks jääda vahemiku 14-20, kuid numbrid pole kivisse raiutud

Kui olete huvitatud, siis kirjutage ja räägin endast lähemalt.
Kõike head!
#320kui keegi kellel huvi teiste tüdrukute vastu täitsa olemas on ja vanus13-17 veel kolab siin, võib mulle kirjutada
endast lähemalt siin ei räägiks

#321Tere, olen 14 aasta tüdruk ja otsin uusi sõpru kellega oleks tore rääkida
. Võite kirjutada

#322Hei. Kas siin idas leidub kedagi?
Olen bi ja 15a
Ootan kirju pm
Olen bi ja 15a

#323Hai ! Olen 16, lesbi ja Tallinnast keegi tutvuda tahab ?
#324Tere!Olen 14,bi või siis hetero,tartukas.Kas keegi soovib tutvuda?¿
#32514, tüdruk Tallinnast ja otsin tutvusi 

Parem vaikus, kui tühjad sõnad.
#326Hei, tahaks suhelda sama moodi mõtleva inimesega. Olen 13 ja bi (vb ka lesbi)
Tln.
Tln.
#327Hei, hei. Kellel igav ja otsid põnevust.
Kirjutage, ei hammusta. 

#328tervist! I know, et kõik kohe mõtlevad, et ma olen mingi wierdo vms, aga see on mu salasoov päris kaua tegelt somehow olnug.
Nii. Alustame sellest, et mulle meeldivad lesbid/geid ja bi'd. Te kõik olete alati väga hoolitsetud ja mida kõike veel.
Ma ise olen küll kutt 16, kuid tahaksin kohtuda/suhelda lesbi/bi paariga (võite ka lihtsalt sõbrad olla ja uusi kogemusi soovida) ja võibolla ka koos midagi ette võtta
Andke mulle pmi teada, kui teid midagi sellist huvitaks
Privas võin also veel endast veidi rääkida ja anda oma kontakte
peace
Nii. Alustame sellest, et mulle meeldivad lesbid/geid ja bi'd. Te kõik olete alati väga hoolitsetud ja mida kõike veel.
Ma ise olen küll kutt 16, kuid tahaksin kohtuda/suhelda lesbi/bi paariga (võite ka lihtsalt sõbrad olla ja uusi kogemusi soovida) ja võibolla ka koos midagi ette võtta

Andke mulle pmi teada, kui teid midagi sellist huvitaks

peace
#329Vale foorum. See siin on alaealiste foorum.fizzy kirjutas: ↑15 Dets 2018, 17:11tervist! I know, et kõik kohe mõtlevad, et ma olen mingi wierdo vms, aga see on mu salasoov päris kaua tegelt somehow olnug.
Andke mulle pmi teada, kui teid midagi sellist huvitaksPrivas võin also veel endast veidi rääkida ja anda oma kontakte
![]()
peace
Ärge kirjutage mulle huvidus vajadusest!
#330Emme, kas sa oled ikka alaealine?kakkybabenasa kirjutas: ↑15 Dets 2018, 17:16Vale foorum. See siin on alaealiste foorum.fizzy kirjutas: ↑15 Dets 2018, 17:11tervist! I know, et kõik kohe mõtlevad, et ma olen mingi wierdo vms, aga see on mu salasoov päris kaua tegelt somehow olnug.
Andke mulle pmi teada, kui teid midagi sellist huvitaksPrivas võin also veel endast veidi rääkida ja anda oma kontakte
![]()
peace
#331Vaat, 14/15 aastane lesbist paar ei tundu õige! Ma ei tea kuhu maailm on jõudnud aga sellises eas võiks tegeleda muuga kui hellalt öeldes lesbindusega xD. Tehke patse ja meikige üksteist vms.boyjoy kirjutas: ↑15 Dets 2018, 19:23Emme, kas sa oled ikka alaealine?kakkybabenasa kirjutas: ↑15 Dets 2018, 17:16Vale foorum. See siin on alaealiste foorum.fizzy kirjutas: ↑15 Dets 2018, 17:11tervist! I know, et kõik kohe mõtlevad, et ma olen mingi wierdo vms, aga see on mu salasoov päris kaua tegelt somehow olnug.
![]()
peace
Ma jään vait parem.
Carry on with your stupid s... ✌
Ärge kirjutage mulle huvidus vajadusest!
#333Tere, sooviks sõpru palun 

. Kui ei oska kuidagi vestlust alustada siis lennake memedega peale ja läheb
18/tartukas

18/tartukas
#334Terekest
Olen 13 bi ja üpris pikk ning otsiks juttukaaslast ja kui peaks sobima vb ka enamat.
Kirjuta privva ei hammusta ausalt.
Olen 13 bi ja üpris pikk ning otsiks juttukaaslast ja kui peaks sobima vb ka enamat.
Kirjuta privva ei hammusta ausalt.
#335ärge usjuge teda ta ytles et ta emo ja vihkab inimesi niiet ärge kirjake talle
#336Ära reostahennupoisu kirjutas: ↑27 Jaan 2019, 15:45ärge usjuge teda ta ytles et ta emo ja vihkab inimesi niiet ärge kirjake talle
#337Hei,
Olen bi tüdruk ja otsin tüdrukut kellega saaks rääkida ja midagi põnevat teha kui peaks üksteisele sobima. Kui oled huvitatud kirjuta.
Vanuse piiriks paneks 13-15
Olen bi tüdruk ja otsin tüdrukut kellega saaks rääkida ja midagi põnevat teha kui peaks üksteisele sobima. Kui oled huvitatud kirjuta.
Vanuse piiriks paneks 13-15
#338Kle suht minu tüüp juhennupoisu kirjutas: ↑27 Jaan 2019, 15:45ärge usjuge teda ta ytles et ta emo ja vihkab inimesi niiet ärge kirjake talle
#339haha aga ta väitis et ei otsi tg inimesi niiet jh666_Tellitoit_666 kirjutas: ↑27 Jaan 2019, 19:59Kle suht minu tüüp juhennupoisu kirjutas: ↑27 Jaan 2019, 15:45ärge usjuge teda ta ytles et ta emo ja vihkab inimesi niiet ärge kirjake talle
#340Ei otsi siis ei otsi,midagi teha polehennupoisu kirjutas: ↑27 Jaan 2019, 22:16haha aga ta väitis et ei otsi tg inimesi niiet jh666_Tellitoit_666 kirjutas: ↑27 Jaan 2019, 19:59Kle suht minu tüüp juhennupoisu kirjutas: ↑27 Jaan 2019, 15:45
ärge usjuge teda ta ytles et ta emo ja vihkab inimesi niiet ärge kirjake talle
#341Haha kui sinu tüüp ss kirja666_Tellitoit_666 kirjutas: ↑27 Jaan 2019, 19:59Kle suht minu tüüp juhennupoisu kirjutas: ↑27 Jaan 2019, 15:45ärge usjuge teda ta ytles et ta emo ja vihkab inimesi niiet ärge kirjake talle