Ma ei ole kõiki vastuseid läbi lugenud, nii et kui midagi kordan, siis palun andke andeks
Minu arvates kõige olulisem ongi lihtsalt pihta hakata. Kirjuta seda kuhu tahes, sa pead seda lihtsalt tegema. Grammatika ja kõige selle üle võid hiljem muretseda. Esimene mustand ei ole sul hea nagunii. Seda ka võib-olla mitte teine ja kolmas ja neljas. Kirjutamisprotsess on päris vaevarikas. On erinevaid strateegiaid nagu näiteks ploti punktide kirja panemine ja kindlasti on oluline teada, kuhu sa lõpuks välja tahad jõuda jms.
Wattpadist võid leida palju mõttekaaslasi, nii et ma soovitan seda uurida, isegi kui sa seal avaldada ei soovi. Seal on eestikeelses kommuunis väga palju tavalisi järjejuttude kirjutajaid, kui ka muud, juba veidi kogenenumat rahvast. Küsimuste korral võivad ka nemad sind ilmselt aidata.
Ning kui inglise keel sinu jaoks probleemiks ei ole, siis mine Youtube'i ja lihtsalt otsi ja otsi kirjutamisalaseid nõuandeid. Kuidas raamatut alustada, kuidas kirjutada usutavaid tegelasi jne. Seal on seda kõike. Aga võib-olla tulevad sulle nende inimeste nõuanded rohkem kasuks, kui sa juba midagi omal jõul ja nõul oled püüdnud teha.