Re: Tüdruk otsib tüdrukust jutukaaslast
#251Kohe-kohe 16 aastaseks saav bi tüdruk, kes otsib jutukaaslasi kellega ei hakkaks igav
olen huvitatud toredatest ja sõbralikest noortest (:

Hahah mind said vist kyll ei tahaks ma saan alles 10Pirnike kirjutas:Kas siit tahaks keegi olla minuga väga lähedane sõbranna? Mitte suhet otseselt ei tahaks aga lihtsalt tahaks oma ellu sellist erilist tüdrukut peale mu oma poisi. Tüdruk 15.
Haha sa ei tahaks mind ma saan allies 10RosesAreRed kirjutas:Ma olen 16 aastane tüdruk ja oleks ka huvitatud teiste tüdrukutega rääkimisest. Vanus ei ole oluline. Küsige mult msni
P21k3s3k11r kirjutas:Tere,
Otsin ka kedagi kellega raakida:) bi. 18 aastat vana
Tiigrr kirjutas:Tutvuks meeleldi 18-19 tüdrukutega, ise alles 17. Tundub, et olen bi aga võibolla isegi lesbi. Oleks tore, kui elaksite Tallinnas, sest endal pole võinalust kusagile teise Eesti otsa sõita. Endale meeldib palju sportida ning oleks tore, kui sellel inimesel, kes minuga tutvuda sooviks oleks ka mingi hobi või millega ta aktiivselt tegeleb. Kirjutage
KirjutaMerylin kirjutas:Tiigrr kirjutas:Tutvuks meeleldi 18-19 tüdrukutega, ise alles 17. Tundub, et olen bi aga võibolla isegi lesbi. Oleks tore, kui elaksite Tallinnas, sest endal pole võinalust kusagile teise Eesti otsa sõita. Endale meeldib palju sportida ning oleks tore, kui sellel inimesel, kes minuga tutvuda sooviks oleks ka mingi hobi või millega ta aktiivselt tegeleb. Kirjutage
Hei.
Tutvume?
22, Bi
Hei! Tutvume? Ise olen ka 15, lesbi ja elan Tallinnassinisedkossid kirjutas: ↑17 Jaan 2018, 22:58Hei!
Praegu veel 15, kuid mõne kuu pärast aasta vanem bi tüdruk. Tln. Kellegil huvi suhtlema hakata, kirjutagu ja vaatame edasi mis ja kuidas saama hakkab![]()
Kuidas saab mõne kuu pärast olla aasta vanem?sinisedkossid kirjutas: ↑17 Jaan 2018, 22:58Hei!
Praegu veel 15, kuid mõne kuu pärast aasta vanem bi tüdruk. Tln. Kellegil huvi suhtlema hakata, kirjutagu ja vaatame edasi mis ja kuidas saama hakkab![]()
Hei. Olen 14aastane bi tüdruk tallinnast. Kuidas saaks su kontakti.?
kirjuta☺Geitüdruk kirjutas: ↑11 Mär 2018, 10:47Olen 17 aastane üksik ja vaikne tüdruk. Käin jõusaalis ja jooksmas ning tegelen niisama spordiga iga päev. Terve elu olen ka kunstiga tegelenud. Meeldivad hirmsasti loomad, kassid on hingeloomad. Vaatan ka erinevaid seriaale vahel ning ka filme.
Otsin sõpru, kui juhtub siis ka enamat.
Kirjutage julgelt.![]()
saame tuttavaksMeGusta kirjutas: ↑30 Dets 2011, 11:18Tegin siia nüüd kasutaja kah. Seega, kui kellelgi peaks tekkima huvi, võtke ühendust.Külaline kirjutas:Mulle on jäänud mulje, et minu kodulinnas pole küll ühtegi tüdrukut, kes teise tüdrukuga suhtesse tahaks astuda.. Raske uskuda tegelikult, et neid üldse kuskil onKõik on ikka enamasti huvitatud ainult poistest
P.S. Olen 15-aastane.