Re: Otsin kirjasõpra?
#103Lol ma ka 13, nõmmekas. Võib juttu teha küll. Küsige privast fb-d. Jutukaaslane võiks olla ikka mõistusega 13-14a 

#105Pm, ja poisse siis 

Kogemustega inimene. Aitan ja abistan ning postkastki on lahti.
Iga mure on mure, olgu ta kasvõi pisike ja tähtsusetu.
Iga mure on mure, olgu ta kasvõi pisike ja tähtsusetu.
#109keegi siin klassikalises mõttes kirjasõpra ka otsib? või mis on selle teema erinevus teise uute tutvuste teemaga?
#112Rega, ja siis privassempoiss16 kirjutas:TsauEul kirjutas:Adavaj, kribage poisid siis
kuidas sulle kirjutada saaks
#113Ma otsin ka kirjasõpru. Olen 19 ja neiu. 

Koeral on elus ainult üks eesmärk- kinkida oma süda!
#115Olen 11 poiss otsin, sõna otsese mõttes kirjasõpra.Ei ole vahet kas tüdruk või poiss.
#116Would I work?Asurath kirjutas:Otsin kirjasõpra 16+ , kellega saaks suhelda inglise keeles, harjutamise eesmärgil. Alguses emailitsi , hiljem näost-näkku.
#117Olen 14a. tüdruk. Otsin ka kedagi kellega kirjata. Skype sobiks kõige paremini.
I can't love myself so much, so I need you to love me!
#118Olen 15 ja tüdruk. Tahaksin niiivga kirjasõpra
kui huvitatud siis kiri privasse

#121sul endal pole kasutajatki, aga tee kasutaja ja kirjuta mulle, ma 12, poissKülaline kirjutas:12 tudruk. Fb kaudu? Poisse enamasti ka tudrukuid vanus 12-14
#122Otsin ka kirjasõpra. Sugu, vanus ning elukoht pole oluline.
Ise olen tüdruk 14

#123Vanus ega sugu ei oma suurt tähtust.
Lihtsalt KIRJUTAGE kui tahtmine tekib : )
Lihtsalt KIRJUTAGE kui tahtmine tekib : )
kui midagi ei meeldi siis võid ennast põlema ju panna sa
#124Olen tüdruk 13. Otsin kirjasõpra 13-14 aastast. Mulle võivad kirjutada nii tüdrukud kui ka poisid. Kirjutage mulle!
#125Aga palun kirjuta siis mulle, kui huvi tekkib.
Muidu otsin minagi kirjasõpra vanuses 15-22.
EI LOE, MIS SOOST SA OLED!!!!!!
Muidu otsin minagi kirjasõpra vanuses 15-22.
EI LOE, MIS SOOST SA OLED!!!!!!
#127kirjabuddyd oodatud. 15/tartu
let the rain wash away all the pain of yesterday
#128Otsin sõpra olen tüdruk 11 a sõber võiks olla 10-13 soovitaksin facebooki abi
#129Ma 13 ja tüdruk. Oleks nii huvitav, kui saaks kellegagi rääkida nii, et keegi teine ei teaks, siuke salasõber või nii.
sobib absoluutselt kirjutada siin lapsemure keskonnas privaatsõnumites.
Kirjutage!:)

#130Heia!
Otsin ka kirjasõpra. Palun, palun kirjutage. Oleksin hüpersupermegahappy. Ise olen 13 ja tüdruk. Ps! Otsin vaid kirjasõpra ei midagi enamat. Minu skype- (eemaldatud)
Päikest!

Päikest!

#132Klassikalises mõttes nad vist ei otsi.. Pigem interneti teel. Interneti teel on igav.. Ei tunne ümbriku ega paberi lõhna ja ei saa seda naudingut, kui loed paberiltvertigo kirjutas:keegi siin klassikalises mõttes kirjasõpra ka otsib? või mis on selle teema erinevus teise uute tutvuste teemaga?

#133Mul ka juba ammu sama küsimus, et kas reaalselt otsitakse ka KIRJAsõpra või siis peaks selle teema "Uute tutvustega" kokku panema.Poissss16 kirjutas:Klassikalises mõttes nad vist ei otsi.. Pigem interneti teel. Interneti teel on igav.. Ei tunne ümbriku ega paberi lõhna ja ei saa seda naudingut, kui loed paberiltvertigo kirjutas:keegi siin klassikalises mõttes kirjasõpra ka otsib? või mis on selle teema erinevus teise uute tutvuste teemaga?
#134termomeeter kirjutas:Mul ka juba ammu sama küsimus, et kas reaalselt otsitakse ka KIRJAsõpra või siis peaks selle teema "Uute tutvustega" kokku panema.Poissss16 kirjutas:Klassikalises mõttes nad vist ei otsi.. Pigem interneti teel. Interneti teel on igav.. Ei tunne ümbriku ega paberi lõhna ja ei saa seda naudingut, kui loed paberiltvertigo kirjutas:keegi siin klassikalises mõttes kirjasõpra ka otsib? või mis on selle teema erinevus teise uute tutvuste teemaga?
Ei tea, kuidas teised, mina otsin aga klassikalisi kirjasõpru, kellele saab kirjutada päris paberile ja selle ära saata ümbriku sees, mille peal ka veel postmark.
Kunagi mul oli ja see tunne, et kuskil inimene loeb su kirja, mõtleb sellele ja siis mõtleb, mida mulle kirjutada vastu.... Kahjuks juhtus nii, et me ei suhtle enam eriti. Tahaks kedagi tema asemele saada.
Minu otsimise kuulutus jääb samaks:
Otsin ka siis kedagi, kas lihtsalt sõbraks või kirjasõbraks, kuidas soovid. Vanus mul 14 ja olen tüdruk.
Sa võid olla kes iganes, kes üle 11 aastane.
Kui huvi, kirjuta: (e-maili aadress on kustutatud moderaatori poolt. Et siis kontakteeru teistmoodi

#135Sa võid küll.
Selle vastu mul küll midagi pole. 
Aga see ei ole see ikkagi see. Niisama võin enda klassikaaslastega ka facebooki kaudu juttu ajada.

Aga see ei ole see ikkagi see. Niisama võin enda klassikaaslastega ka facebooki kaudu juttu ajada.

#137Ikka siin ^·^chick kirjutas:Olen 15 ja tüdruk. Tahaksin niiivga kirjasõprakui huvitatud siis kiri privasse
#138Löön ka siis kirjasõbra otsimisse kampa. Ise olen 14 ja tüdruk. Mul ükskõik, võid saada sõbraks või ka niisama kirjasõbraks vahet pole.
Kirjutage ka siis
Kirjutage ka siis

#139Hei
sooviks kirjasõora vanuses 13-15, sobiks isegi 16 ka veel
, ise olen 14, lisage fbs sõbraks kui huvi:Kontaktandmed eemaldatud. Moderaator 

#140otsin kirjasõpra kellega õhtut fb-s sisustada 

armastan sarkasmi ja irooniat
#142Hei Hei!
Kõik lahedad inimesed vanuses 13-17 võivad kirjutada ja mu igavust peletada. Tegelt otsin lihtsalt lahedaid inimesi kellega saaks rääkida kõigest ehk kes mõistaks nalja ja kellega saaks ka tõsistel teemadel rääkida. Ise olen 15 aastane neiu.
Kõik lahedad inimesed vanuses 13-17 võivad kirjutada ja mu igavust peletada. Tegelt otsin lihtsalt lahedaid inimesi kellega saaks rääkida kõigest ehk kes mõistaks nalja ja kellega saaks ka tõsistel teemadel rääkida. Ise olen 15 aastane neiu.
#143alati oodatud kirjutama tüdrukud,poisid vanuses kuni 20 !
TEEKS MÕNE HUVITAVA TUTVUSE? Ma 18a poiss.
#146Hei, otsin samuti kirjasõpra, kellega jutustades igavust peletada. Kirjutada võivad mõlema soo esindajad, vanus võiks olla üle 20. Ise olen 22-aastane neiu 

kirjasõber?
#147Terekest!
Otsin omale kirjasõpra vanuses 13-16.
Ise olen 13 tüdruk.
Tahan ainult niisama vestelda.
Kui huvitatud ss saada kiri.
Otsin omale kirjasõpra vanuses 13-16.
Ise olen 13 tüdruk.
Tahan ainult niisama vestelda.
Kui huvitatud ss saada kiri.
kirjasõber?
#148Tahaks keegi omale kirjasõpra?
Olen ise 13 tüdruk.
Tahan kirjasõpra vanuses 13-16?
Kui soovid siis saada mulle privaatsõnum. :-}
Olen ise 13 tüdruk.
Tahan kirjasõpra vanuses 13-16?
Kui soovid siis saada mulle privaatsõnum. :-}
#149Hei hei!
Otsin minagi omale head kirjasõpra. Arvan et see hea võimalus leida uusi sõpru ja nendega paremini tutavaks saada.
Ise olen 15 aastane neiu.
Otsin minagi omale head kirjasõpra. Arvan et see hea võimalus leida uusi sõpru ja nendega paremini tutavaks saada.
Ise olen 15 aastane neiu.
Pane ennast põlema, saad kordki elus särada! Üle kivide ja kändude stabiilne allakäik
Sõpra/ Kirjasõpra
#150Tere!
Sooviksin saada uusi sõpru/kirjasõpru, kuna endal vaid 1 sõber, kes eelistaks ka pigem arvutis istuda või teiste sõpradega midagi teha. Olen 13 aastane (tüdruk) ja elan Pärnumaal, seega sõbra/kirjasõbra vanus võiks jääda 11-14/15 aastani
sõber ei tohiks olla selline, kes valiks sõpru nende välimuse või rikkuse järgi.
Sooviksin saada uusi sõpru/kirjasõpru, kuna endal vaid 1 sõber, kes eelistaks ka pigem arvutis istuda või teiste sõpradega midagi teha. Olen 13 aastane (tüdruk) ja elan Pärnumaal, seega sõbra/kirjasõbra vanus võiks jääda 11-14/15 aastani