Vaatab ka siis kas tuleb ja mis tuleb.
16 on vanus. Ei tea täpselt mida ja keda otsin seega igaüks kes vähegi tahab võib kirjakese teele saata.
Re: Uusi tutvusi?
#3552Kuulge, miks te kõik siin teiste postitustele vastate, et "kirjuta". Miks te ise ei kirjuta? Nii ei teki ju lõpuks mingeid tutvuseid, kui kõik loodavad, et teine kirjutab ja keegi initsiatiivi üles ei näita..
#3553+1termomeeter kirjutas: ↑14 Mär 2018, 16:19Kuulge, miks te kõik siin teiste postitustele vastate, et "kirjuta". Miks te ise ei kirjuta? Nii ei teki ju lõpuks mingeid tutvuseid, kui kõik loodavad, et teine kirjutab ja keegi initsiatiivi üles ei näita..
kõik on sodi
#3555Hoi
Meessoost 19 aastat eksisteerinud (tegelikult hinges mitmeid aastaid noorem) isiksus asukohast Tartu üritab taas siin ennast nähtavaks teha.
Isikukirjeldust siia ei jaksa lisada, aga kiirelt kokkuvõtteks niipalju, et olen introvertne inimene, suured peod kui sellised (klubides käik jm) on minu puhul out.
Kõik muudel puhkudel võib mulle kirjutada!
Meessoost 19 aastat eksisteerinud (tegelikult hinges mitmeid aastaid noorem) isiksus asukohast Tartu üritab taas siin ennast nähtavaks teha.
Isikukirjeldust siia ei jaksa lisada, aga kiirelt kokkuvõtteks niipalju, et olen introvertne inimene, suured peod kui sellised (klubides käik jm) on minu puhul out.
Kõik muudel puhkudel võib mulle kirjutada!
#3556Kirjake tartust kedagi sellist kellele ei loe eriti inimese välimus ega suhtumine vaid iseloom jne
P 16 juuni 17
P 16 juuni 17
#3558Ei nagu keda ei huvita suhtumine inimese välimusse jagu et huvita kuidas ta välja näeb
Otsin sõpru
#3559Tere!:)
Olen 14a tüdruk Tartust kes otsib endale sõpru kellega aega veeta,muredest rääkida jne.Võiksid olla vanuses 13-17 ja elada Tartus või sealkandis
Olen 14a tüdruk Tartust kes otsib endale sõpru kellega aega veeta,muredest rääkida jne.Võiksid olla vanuses 13-17 ja elada Tartus või sealkandis
#3561Hei! Olen tüdruk võrumaalt. Ma otsin 14-16 a poissi (eelistan tartust, põlvast või võrust). Kirjutage! 

#3565Hei. Olen 12 aastane poiss Joosep Ida-Virumaalt.
Otsin endale umbes samas vanuses sõpru vahet pole poiss või tüdruk, tore oleks kui ka Idast,
Otsin endale umbes samas vanuses sõpru vahet pole poiss või tüdruk, tore oleks kui ka Idast,
#3567Törts nalja ka siia teemasse.
Olen 31 ja võiks vabalt 20+ inimesega kohtuda. Ema kellelegi mängima ei hakka!
Olen 31 ja võiks vabalt 20+ inimesega kohtuda. Ema kellelegi mängima ei hakka!
Ärge kirjutage mulle huvidus vajadusest!
#3569Otsin ka uusi sõpru, asukoht pole oluline
Ole poiss või tüdruk
Orientatsioon pole tähtis
olen hetkel 15 ja suvel saan 16
Niiet võite kirjutada

#3570Neiud kirjutage. 
vanuses 14 - 69
Tartu noormees, piiranguid ei pane, sessuhtes, et näis, uued sõbrad või niisama vallatlused kuluvad alati ära.

vanuses 14 - 69
Tartu noormees, piiranguid ei pane, sessuhtes, et näis, uued sõbrad või niisama vallatlused kuluvad alati ära.

#3571Mulle meeldiks väga toreda neiuga suhelda - olen ise sõbralik, jutukas - kirjuta ja küsi rohkem =)
#3573Hei heii, otsin inimesi kellega niisama elust ja asjadest rääkida. OLen 14 aastane poiss Viljandist. Jään ootama! 

#3574otsin tüdrukut kes oleks 11 kuni 12 aastat vana
ma olen
*13 aastat vana
*enesekindel
*hooliv
*ei suitseta/ega tarbi alkoholi
*ei ignoreeri sind kellegi ees
*julgen sind kallistada teiste ees
*olen sõbralik
*olen mõistev
*olen abivalmis
*olen hea huumorimeelega ja oskan sind naerma ajada(ma oskan kõiki naerma ajada)
*olen valmis sinu eest välja astuma
*hoolitsen enda eest
tüdruk võiks olla:
*pikkus pole oluline
*ei ignoreeri mind kellegi ees
*sõbralik
*mõistev
* Usaldusväärne
* Keegi, kes julgeks oma tundeid mulle otse näkku tunnistada
*võiks olla armas ja ilus
ma olen
*13 aastat vana
*enesekindel
*hooliv
*ei ignoreeri sind kellegi ees
*julgen sind kallistada teiste ees
*olen sõbralik
*olen mõistev
*olen abivalmis
*olen hea huumorimeelega ja oskan sind naerma ajada(ma oskan kõiki naerma ajada)
*olen valmis sinu eest välja astuma
*hoolitsen enda eest
tüdruk võiks olla:
*pikkus pole oluline
*ei ignoreeri mind kellegi ees
*sõbralik
*mõistev
* Usaldusväärne
* Keegi, kes julgeks oma tundeid mulle otse näkku tunnistada
*võiks olla armas ja ilus
#3575Tsauki, on siin ka neidusid vanuses 15-23?
Kellega jutustada ja ka reaalselt kokkusaada,
Miskit põnevat koos ettevõtta kasvõi algul lihtsalt jalutama või midagi ja ehk ka jaanipäevaks plaaneteha kui sobime ja hästi läbisaame
.
Ise sain 20 elan Pärnumaal ja võiks just SINAGI asuda Pärnu, Viljandimaal
aga Eestimaa on nii tilluke et pole hullu ka kaugemale sõita
.
Võite julgelt kirjutada ei hammusta
.
Kellega jutustada ja ka reaalselt kokkusaada,
Miskit põnevat koos ettevõtta kasvõi algul lihtsalt jalutama või midagi ja ehk ka jaanipäevaks plaaneteha kui sobime ja hästi läbisaame

Ise sain 20 elan Pärnumaal ja võiks just SINAGI asuda Pärnu, Viljandimaal

Võite julgelt kirjutada ei hammusta

#3576Tere!
Olen 15-aastane neiu, otsin ka tutvusi, sõpru
Elan Harjumaal ja võiks kokku saada ka reaalselt. Tahaks suveks seiklusi ja põnevust
Kui aus olla, siis igavaid ei taha, et kirjutaksid...
Olen 15-aastane neiu, otsin ka tutvusi, sõpru

Kui aus olla, siis igavaid ei taha, et kirjutaksid...
#3577Otsin uusi tutvusi suveks vanuses 15-19, ise 16aastane tydruk
Tallinn/ Pärnu

#3578Otsin uusi tutvusi, eelistan naissugupoolt. Ise olen 17-aastane, veits isemoodi. Kirjad võib saata postkasti.
#3579Hei, otsin tuvusi/sõpru. Olen 13a poiss Tartust. Mängin ise ka jalkat. Olen iseloomult tore, sõbralik (ithink), toetav, vahel ülbe, aus (ütlen enamasti kõik välja mis arvan).
Võite kirjutada mulle
. Kirjutada võivad kõik 12a-14a, jutukas ja tore
. Sugu pole oluline.
Võite kirjutada mulle

#3580Hei, hei!
Olen taas enda eluteega Tallinna jõudnud, ent kõik mu sõbrad on mujale liikunud. Siiski tahaksin kedagi, kellega mõnikord kooki süüa, vanalinnas jalutada või kaltsukates kolada. Friend(s) needed, ühesõnaga.
Ise olen 19aastane neiu. Piisavalt sõbralik, jutukas, entusiast.
Olen taas enda eluteega Tallinna jõudnud, ent kõik mu sõbrad on mujale liikunud. Siiski tahaksin kedagi, kellega mõnikord kooki süüa, vanalinnas jalutada või kaltsukates kolada. Friend(s) needed, ühesõnaga.
Ise olen 19aastane neiu. Piisavalt sõbralik, jutukas, entusiast.
#3581Õhtust!
Lood on sellised,et 21. aastane noormees otsib lihtsalt uusi tutvuseid. Olen täitsa pealinna poiss, meeldib rääkida ükskõik millest kuna alati on tore teada saada uusi asju.
Lood on sellised,et 21. aastane noormees otsib lihtsalt uusi tutvuseid. Olen täitsa pealinna poiss, meeldib rääkida ükskõik millest kuna alati on tore teada saada uusi asju.

#3582Hei-hei!
Poiss, 11,5 aastane otsib sõpru Tartu-elva kandis. Võiks olla umbes sama vana kui mina. Seega ootan kirju!
Poiss, 11,5 aastane otsib sõpru Tartu-elva kandis. Võiks olla umbes sama vana kui mina. Seega ootan kirju!

Tutvustele avatud
#3583Tere olen 14. aastane poiss Tallinnast, kes otsib omale sõpra kellega käia niisama väljas chillimas, kellega saaks juttu ajada, jne. Huvideks on teadus, Hip hop, Eminem.
#3585Mis teadus sind üldse huvitab ning kas selle teaduse lugemine, analüüsimine, tegemine?
#3589heihei! Olen 16-aastane plix ja otsin tutvust 16-18 aastaste poistega Tallinnast! Kirjutage julgelt
)

#3590Noormees 22a otsib tutvust tüdrukuga
Võiksid olla L-Eestist. Olen sõbralik ja tore ning kedagi ei hammusta, saab kenasti juttu ajada 

Tundub, et tahaks rohkem sõpru❤
#3591Sau! Mina olen Nimi eemaldatud. Moderaator. Elan Tallinna lähedal Perilas ja olen 14 aastane tavaline noor. Viimasel ajal hakkasin mõtlema, et mul on rohkem sõpru vaja. Käin ise TOREs, näiteringis ja lastekooris nii, et pole vaja öelda, et mine kuskile huviringi ja netisõbrad on halvad. Soovin leida sõpra, kellega oleks hea aega veeta. Ise saan suht kõikide inimtüüpidega sõbraks peale egoistide. Tahan head sõpra kellega saaks minna kohvikusse, parki, mänguväljakule või lihtsalt kohvi jooma. Muidu on mul sõpru palju, aga tahaks suve jooksul leida rohkem tutvusi. Kirjuta

#3593Tervist, olen Tartust varsti 16 saamas poiss, otsiksin Tartu seest uusi sõpru endale samast vanusegrupist. (loner noh xd) Aga ei, tõesti pole lahedaid sõpru üldse, kellega ns väljas käia jne, seega jah, kirjutage
sugu pole oluline

#3594Hellöu, olen jõudnud ka siia ja ainult sellel põhjusel, et mu elust kaovad äkitselt sõbrad..
Ja sooviksingi leida oma ellu huvitavaid inimesi.
Kel huvi, see kirjab.
Väga loodan et keegi ikka tahab minuga suhelda
Aaja olen 19 aastane noormees saaremaalt.
Ja sooviksingi leida oma ellu huvitavaid inimesi.
Kel huvi, see kirjab.
Väga loodan et keegi ikka tahab minuga suhelda
Aaja olen 19 aastane noormees saaremaalt.
#3595No nii oleks ka aeg otsida sõpru.
Iseendast natuke, tegelen enamust ajast rasketehnikaga(Autode, Veoautode jne masinatega) ja vahete vahel arvutitega. Vanust 16 aastat ja ikka meestsoost. Rohkem tegija, kui sõnapuhuja. Aga ikka rahulikum inimene olen. Huumorit oskan ka teha.
Otsiks sõpru. Võib olla isegi suhet(ehk tüdrukud võivad ka kirjutada). Võiksid olla vanuses 15 kuni ma ei tea, kui mõistust on siis ikka räägiks.
Ise asun Tartumaal.
Välimusest olen peenikese keha ehitusega(musklit ka ikka) pikka kasvu(arvatavasti 185cm) pruuni juuksevärviga ja roheliste silmadega.
lootust on ehk leiab kellegiga suhelda.
Iseendast natuke, tegelen enamust ajast rasketehnikaga(Autode, Veoautode jne masinatega) ja vahete vahel arvutitega. Vanust 16 aastat ja ikka meestsoost. Rohkem tegija, kui sõnapuhuja. Aga ikka rahulikum inimene olen. Huumorit oskan ka teha.
Otsiks sõpru. Võib olla isegi suhet(ehk tüdrukud võivad ka kirjutada). Võiksid olla vanuses 15 kuni ma ei tea, kui mõistust on siis ikka räägiks.
Ise asun Tartumaal.
Välimusest olen peenikese keha ehitusega(musklit ka ikka) pikka kasvu(arvatavasti 185cm) pruuni juuksevärviga ja roheliste silmadega.
lootust on ehk leiab kellegiga suhelda.
#3596tahaks lobiseda kellegagi. mina olen 20, pealinnas. neiu. suhtluskaaslane võiks olla umbes sama vana ehk? plussmiinus paar-kolm aastat
#3597Neiud, igas vanuses, võtke ühendust ja teeme miskit. 
Tartu
24m
..okei, väga noored ärge kirjutage.
I mean, mul pole 12-aastastega midagi rääkida.

Tartu
24m
..okei, väga noored ärge kirjutage.

#3600Tüdruk 15 Tallinnas
Ükskõik millal ja kes võib kirjutada. Ei otsi midagi kindlat, olen kõigele avatud.
Muresid võib ka kurta, olen hea kuulaja ja vahest võin ka head nõu anda.
Ükskõik millal ja kes võib kirjutada. Ei otsi midagi kindlat, olen kõigele avatud.
Muresid võib ka kurta, olen hea kuulaja ja vahest võin ka head nõu anda.