Surnud? [Oldschool lapsemure foorumi kasutajad tulge]
#1Millal lapsemure foorum ära suri kui üldse elus oligi? Pole väga vana kasutaja u 3 aastat alates esimesest kasutajast nii, et huvitab. Kuidas võrdleksite vana lapsemure foorumit praegusega?
jutukas oli päris hää, vahel hea lugeda xd vaevalt keegi jutuka tagasi toomise vastu oleks peale termo xd
Magistritöö valmis saan suveks, siis võtan foorumist 5-minutilise pausi, I promise.
Kus kohas see raha nende "palkadeks" siis tuli? Adminnid töötasid ministeeriumis? Annetused? Reklaam?
Mul kohe tuleb su nimi meelde, wait a second.Jocasta kirjutas: ↑05 Veebr 2019, 20:33Minu jaoks lõppes ka lapsemure külastamine sellega, et jutukas kinni pandi. Vahel oli täitsa tore inimestega vestelda (oli see parasjagu niisama lolli jutu ajamine või tõesti huvitavate teemade üle arutlemine). Jutukas andis aimu sellest, et need, kes foorumi positustele vastavad, on ka päris inimesed, päris murede ja rõõmudega. Lisaks muutusid need, kes jutukas tihedamini käisid, toredaks neti sõpruskonnaks, vahel sai tehtud ka videokaid tinychatis. Ma ei eita seda, et vahel oli jutukas ka ebameeldivaid hetki, näiteks kui Alari purjus peaga sõimama tuli, või niisama keegi trollima hakkas, aga mulle on jäänud lapsemure jutukast helge kujutluspilt.
Kes veel minu meelest lapsemure vaimu üleval hoidis oli Jänes, kahjuks teda enam meie seas ei ole. Jänese postitused olid tihti lohutavad või niisama lõbusad ning ma alati ootasin teda jutukasse.
Olid ajad..
Mine “Lisage palun foorum ! ! !”