Suht nõme mure aga... Ühesõnaga ma elan suvel meil maal ja seal on üks naaber, minust 12 aastat vanem (ma 13, ta 25). Pmts ta on nagu hästi lahe ja ma olin suvel nagu koguaeg tema juures, vanematega on suht igav ja nad tahavad koguaeg et ma pean tegema mingit tööd. Tema aga õpetas mulle kuidas vibu lasta ja onni ehitada metsas või kuidas kanuuga sõita ja kala püüda ja muud sellist värki. Aga noh, üks õhtu olime tema juures ja siis ma tahtsin, et ta õpetaks mind kuidas suudeldakse. Ta ikka küsis mu käest mitu korda, et kas ma olen ikka kindel selles, sest suudlemine on väga lähedane asi ja värki, aga ma lihtsalt tahtsin teda väga suudelda või noh, ma tahtsin ka teada, kuidas see päriselt käib nagu. Ma tegelt olin temasse juba täitsa ära armunud, ta on nii hooliv ja noh, täiega seksikas ja ilus mees ikka. Midagi muud ei juhtunud peale suudlemise, aga ta ütles, et ta ei peaks mind suudlema, sest ma olen just selline, kellesse ta võiks väga ära armuda, aga meie vanusevahe on nii suur ja ta ei taha, et ma seda kahetseks hiljem. Ma ei osanud siis midagi eriti öelda, ainult et hunnikus liblikaid oli kõhus.

Ühesõnaga me suhtleme netis praegu kui ma enam maal ei käi ja ma igatsen tema järgi nagu kogu aeg! Kohe nagu KOGU AEG! Ja ta on mulle ka öelnud mitu korda, et igatseb meie koosoldud hetkede järgi. Tahtsin sellest sõbrannale rääkida ja näitasin talle pilte temast, sõbranna aga hakkas huilgama seal ja ütlema, et oh, tee mind temaga tuttavaks, sihuke kompu ju.

Ühesõnaga – ma tean, et pole vist mõtet unistada temast, aga kuidas sellest igatsusest ja tunnetest lahti saada? Järgmisel suvel olen ma 14 ja ma olen tegelt mõelnud, et oma süütuse võiks talle kinkida, sest ta on alati nii tähelepanelik ja nii hooliv ja õrn, nagu hästi tundlik, aga samal ajal selline tugev ja ma ei tea, kuidagi hästi võimas mees.

Nagu filmis.

. Ma tean, et ta läks eelmisel sügisel oma elukaaslasest lahku, ses mõttes on ta vaba ka ja värki.

Aga samas ma tahaks oma süütuse anda ikkagi sellele, kellega meil oleks suhe ja armastus ja värki, temaga vanusevahe tõttu seda ju olla vist ei saa. Aga ma ju tahan temaga olla, ainult temaga. Oleks nagu sellel suhtel üldse mingit lootust?