Mandlivõi

#1
Ma ei tea kas keegi üldse oskab vastata selle küsimusele kuna arvan et inimesed pole seda ise väga teinud aga küsin ikkagi igaksjuhuks. Nimelt proovisin ise mandlivōid teha. Röstisin mandleid enne ja siis panin köögikombaini. Ma tean et tuleb olla kannatlik sest see võtab aega ja vahepeal tuleb segada ka. Mina seda kōike tegin aga midagi ei muutunud ja mul jäigi lõpuks nagu jahu lihtsalt. Ma ei tea kujuta ette mis ma siis valesti tegin või miks mul välja ei tulnud. Hakkasin mōtlema et äkki oli mul pähkleid koguseliselg liiga vähe kombainis ja siis oligi et see tera ei saanud läbi nende pähklite pöörelda ja see segu kuidagi jäi sinna põhja. Oskab keegi öelda äkki midagi. Oleks väga tänulik

Re: Mandlivõi

#3
Noo ma tegin kauem kui 10-20 ja kartsin ka masina pärast, sellepärast tegin pausi vahele aga noo see ei hakanudki üldse kreemi moodi välja nägema. Ma nii tahaks proovida veel, ilmselt siis suurema kogusega kuigi ei ole eriti tore raisata aga kui jälle välja ei tule siis saan seda jahu muudes küpsetistes ära kasutada.
Vasta

Mine “Toitumine”

cron