Jõusaali duširuum
#1Ma olen 16 aastane, ning mu peenise pikkuseks on 11cm. Jõusaali duširuumis tihti naerdakse vaikselt minu üle/näidatakse näpuga. See on väga halb tunne minu jaoks. Mida teha?
You need to retake your bro science class.Alan! kirjutas:Jõusaalis nõrgemate üle naermine on umbes nagu haiglas haigete üle naermine - idiootne.
Su lause makes no sense, aga kui sa aru ei saa, siis mõlemas kohas käivad inimesed kas vabatahtlikult või sunniviisiliselt oma füüsilisi/emotsionaalseid puudujääke ravimas.Külaline kirjutas:You need to retake your bro science class.Alan! kirjutas:Jõusaalis nõrgemate üle naermine on umbes nagu haiglas haigete üle naermine - idiootne.
Ei saanud ka hästi aru. Et nagu 11 cm lõdvana nuuh... Ma ei tea.... Mis sa veel tahad. Endal ka umb nii ja ei saa aru mis krt sa põed?Külaline kirjutas:Lic jäi natukene segaseks... Sa kirjutasid siia oma kõvas olekus peenise pikkuse ju?
Kas siis sinu üle ka jõusaalis naerdakse?Alan! kirjutas:Jõusaalis nõrgemate üle naermine on umbes nagu haiglas haigete üle naermine - idiootne.