Re: Uuring peenise pikkusest ning muust taolisest
#35214cm pikkus ja 5,5cm laius pealt ja küljelt 4,5cm :lol
18a.
18a.
#353"Laius pealt ja laius külje pealt" - väga ebamäärane väljend. Hoopis täpsem oleks ümbermõõt.
#354Ma olen 10 ja peenis 27cm (joonlauga vaatasin)
#355Eks puberteedis igaüks tunne huvi oma füüsilise arengu suhtes. Tüdrukutel näiteks on lõpmatu huvi oma rindade suuruse vastu. Keegi 11-aastane küsib võimalust endale silikoonrinnad saada, kuna kõikidel teistel nende klassis olevat suuremad kui küsijal.
#356mürsu pikkus sõltub ka geenidest? kui jah siis isa või vanaisa(kummapoolse) ?
#357Olen 13 ja kõvana on 6 8 senti umbes. Et tahaks jubaet oleks suurem kui 14 olen tahakssellega tegutseda.
#358Külaline: Kahtlemata geenid mängivad siin oma rolli, kuid seda vist ei tea keegi, kellelt need geenid on pärit.
Nugets: Ei võtaks seisukohta sellele, kas 14-aastasena võib juba sellega tegutseda, kuid siis on küll küsijal kindlasti sentimeetreid rohkem kui praegu.
Nugets: Ei võtaks seisukohta sellele, kas 14-aastasena võib juba sellega tegutseda, kuid siis on küll küsijal kindlasti sentimeetreid rohkem kui praegu.
#359Olen nüüd 14,7 aastat vana ja peenis on 15-16cm ja ümbermõõt 11-12. Puberteet teeb hämmastavat tööd 

#360Sain 15 aastaseks juunis ja on 16cm pikk on tundub teiste jutu järgi hea ning ei kõvata lihtsalt tahan teada kas mul on midagi viga? 

#361mis kurat sul viga saab olla? mis kurat teil inimestel kogu aeg häda on kadakas*? mis paneb sind mõtlema et sul saab midagi VIGA olla?Külaline kirjutas:Sain 15 aastaseks juunis ja on 16cm pikk on tundub teiste jutu järgi hea ning ei kõvata lihtsalt tahan teada kas mul on midagi viga?
#363Kui mu peenis on 14 cm pikk ja ümbermõõt on 12 cm, siis kas mulle sobivad tavalised poes müüdavad kondoomid?
#364Kui mitu korda sedas tuleb kirjutada: kondoomi puhul pole pikkusel minmgit tähtsust vaid jämedusel. Kondoomi keritakse p eenise peale lahti kuni embkumb saab otsa, kas kondoom, või peenis. Tähtis on aga see, et konoom ei ole liiga lai, muidu ta ei täida oma ülesannet vaid libiseb pealt ära või lekib seravest.Jääb mulje et küsijale sobivad standard-kondoomid. Täpsema vastuse saamiseks tasuks osta koju üks kondoom ja proovida seda ilma naist, näitreks eneserahulduse käigus.
#365On see normaalne olen13 ja peenise pikkus kõvana 9cm ja märgu unenägusi pole olnud, on normaalne?
#366Jahlll kirjutas:On see normaalne olen13 ja peenise pikkus kõvana 9cm ja märgu unenägusi pole olnud, on normaalne?
#367Märgasid unenägusid esineb ainult poistel, kes teisiti ei tühjenda oma spermatagavarasid, st kes kunagi ennast ei rahulda. Kuna niisuguseid poisse on äärmiselt vähe, on märjad unenäodki harulduseks muutunuf.
#36815 ja pikkust ka 15 .. kuidas see on - väike? keskmine? üle keskmise?
#369Kuidas saab inimesel 15 cm ja rohkem olla 15 aastaselt? Kuidas te ültse mõõdate?
#371Vaatan ja loen neid sinu imestama panevaid postitusi siin ja ei saa aru mida siin nii imeks pandavat on. 15, 16 või isegi 17 cm on täiesti reaalne. See on kõigil erinev protsess. Mõni saab varem oma cm-id kätte, mõni hiljem. Mõnel 15-aastasel on jah vb väike aga eks ta areneb erinevalt ning samas mõni 15-aastane omab juba täismehe peenist. Ise sain ka juba varakult oa cm-id kätte ja olen rahul. Ei saa aru mida siin imestada on. See on puberteet.SemiProMängur kirjutas:Kuidas saab inimesel 15 cm ja rohkem olla 15 aastaselt? Kuidas te ültse mõõdate?
#372no mul on veits kõver, nii et kui mingi mõõdurihmaga võtsin oli isegi 16cm.. ja sind selles imestama paneb? vaatasin just statistikat, kuna siin mulle ei vastatud ja see näitas et 15aastasena umbes 14-15 ongi KESKMINE mis tähendab et on palju suuremaidki selles vanusesSemiProMängur kirjutas:Kuidas saab inimesel 15 cm ja rohkem olla 15 aastaselt? Kuidas te ültse mõõdate?
#374Ma 12 ja mu pikkus ob 12 cm ja natuke peale. Sellepärast pole ma imelik

#375Vanus 13, pikkus 178cm.
Peenis on 8-9cm kövana, on niimoodi olnud yle nelja aasta, varem oli 7-8cm.
Peale selle on puberteet alanud, kaenlaalused karvad, kubemekarvad, vunts (kasvab palju kiiremini vörreldes habemega...), habe, häälemurre jne.
Loodan et peenis ikka kasvab veel.
Peenis on 8-9cm kövana, on niimoodi olnud yle nelja aasta, varem oli 7-8cm.
Peale selle on puberteet alanud, kaenlaalused karvad, kubemekarvad, vunts (kasvab palju kiiremini vörreldes habemega...), habe, häälemurre jne.
Loodan et peenis ikka kasvab veel.
#376Ma olen 18 ja mul on peenis nagu realselt 9,35 cm pikk tunnen ennast nagu hälvik nüüd jooksen kohe veene läbi lõikama.
On normaale?
#377Tere
Olen 14.aastane poiss ja mul väikemees on kikkis 17cm. On see normaale ,või mis arvate tüdrukud?
Olen 14.aastane poiss ja mul väikemees on kikkis 17cm. On see normaale ,või mis arvate tüdrukud?
Re: On normaale?
#378Normaalne.
(Lihtsalt soovitusena, et vanus kirjutatakse "14-aastane", mitte punktiga. Hetkel oled sa neljateistkümnenda aastane.)
(Lihtsalt soovitusena, et vanus kirjutatakse "14-aastane", mitte punktiga. Hetkel oled sa neljateistkümnenda aastane.)
#381Arvestage siis sellega pükse ostes. Minge poodi kaasa, ärge laske kellelgi teisel endale pükse osta.
Proovige pükse enne ostmist.
Proovige pükse enne ostmist.
“It's what you've done with your time, how you've chosen to spend your days, and whom you've touched this year. That, to me, is the greatest measure of success.”
― R.J. Palacio, Wonder
― R.J. Palacio, Wonder
#382Tere sain 12 ninh mul probleem selline et peenis 14cm ja karvu üpris väne ainult nad ple mustad ning eesnahk on eespoolt ja külgedelt kinni valus on lahti tõmmata äkki keegi oskab vastata sellele ?
#383Kui küsimust pole, on raske vastata...Külaline kirjutas:Tere sain 12 ninh mul probleem selline et peenis 14cm ja karvu üpris väne ainult nad ple mustad ning eesnahk on eespoolt ja külgedelt kinni valus on lahti tõmmata äkki keegi oskab vastata sellele ?
#38414 cm on täiesti okei.
Eesnaha osas - ehk on abiks see? http://www.lapsemure.ee/forum_est/viewt ... 63&t=22703
Eesnaha osas - ehk on abiks see? http://www.lapsemure.ee/forum_est/viewt ... 63&t=22703
“It's what you've done with your time, how you've chosen to spend your days, and whom you've touched this year. That, to me, is the greatest measure of success.”
― R.J. Palacio, Wonder
― R.J. Palacio, Wonder
#385Geez,mida te muretsete enda peeniste pärast?
Tüdrukutele meeldivad pigem sellised 10-13cm pikkused,sest et näiteks naiste keskmine tupe pikkus on umb. 10 cm,vb rohkem.Niiet jah,pole vaja muretseda.
-H
Tüdrukutele meeldivad pigem sellised 10-13cm pikkused,sest et näiteks naiste keskmine tupe pikkus on umb. 10 cm,vb rohkem.Niiet jah,pole vaja muretseda.
-H
#38715 cm pikkus ja 11 cm ümbermõõt, olen 13. just kardan seda et ümbermõõt liiga väike. on normaalne?