Ma ei tea kas see on õige teema all. Aga ei osanud seda ka kuhugi paigutada. Nimelt, mul sellest lausa häbi kirjutada, mu mure/teema seisneb selles, et olen ( ma arvan, et armunud on vale sõna) kiindunud ühte Hollywoodi filmistaari, Mul on väga tihti nii, et kui ma mõnda filmi vaatan ja seal on näiteks lihtsalt huvitav näitleja, ka naissoost, siis hakkan tema kohta internetist infot otsima. See ei ole kuidagi pervertsusega seotud ma arvan, sest ma uurin seda, et näiteks mis koolis on see staar õppinud, mida õppinud, mitmes filmis osalenud jnejne. Lihtsalt huvi pärast võrdlen enda elu mõne kuulsa inimesega, mõlgutan mõtteid, et huvitav kas mul oleks võimalus saada ka nii kuulsaks, mis on nende edu saladus, kui suurtest peredest on pärit ja millisest riigist.
Alles tuli telekast "Titanic". Ja nagu teada, siis peaosas mängib "Jacki" osa Leonardo DiCaprio. Ta on alati tundunud mulle väga aatraktiivne ja ilus näitleja. Hakkasin tema kohta samamoodi uurima. Kõigepealt vaatasin youtubest videosi filmi kohta, et kuidas filmiti (behind the scenes ;deleted scenes videod jne). Ja siis edasi lihtsalt Leo kohta. Aga seal filmis tundub ta nii perfektne ja unistuste poiss minu jaoks. Ta hakkas meeldima mulle. Lisaks ma vaatasin veel, et milliste naistega ta on koos olnud jne. Enamus on modellid. Ja siis ma hakkan mõtlema, et miks mina ei võinuks olla üks neist modellidest kes temaga koos on olnud.
Ilmselge reaalsus on see, et ma isegi ei kohta teda kunagi, pealegi näeb ta nüüd aastaid hiljem hoopis teistsugusem välja kui aastal 1997 Titanicus.
Minu küsimus siis selline, et kas kellelgi teist on samamoodi juhtunud, et põhimõtteliselt "armud" ära filmistaari ja siis raske enam mitte mõelda temast jne. Ja kas ma olen väga imelik?
Tänud neile, kes vastavad ja lohutavad veenvalt