Psühholoogi juurde ja kooli vahetada. Siin mõni küll väidab, et psühholoogist pole mingit abi, aga mina olen näinud kiusatavaid, kes on saanud abi. Seega ju mõned ikka saavad.linnuke5 kirjutas:Minust räägitakse taga, noritakse, peale selle et mind koolis kiusatakse, tehakse seda ka koolivälisel ajal (helistatatakse tundmatuna ja puha), mind jäetakse kõigist asjadest kõrvale jne.
Tõsijutt.sjsj kirjutas:Psühholoog on ajaraisk. Anna tappa ja kui hakatakse mölisema, ütled, et tema kiusas ning hoolimata sinu palvest lõpeteda kousas ta edasi. Ära lase endale pähe istuda, seisa enda eest, kaitse ennast. Ära kuula seda juttu, et vägivald pole lahendus. Kui jutust aru ei saa, siis tuleb end füüsiliselt selgeks teha. Ja nüüd öeldakse mulle, et ma õhutan vägivalda... Elu pole nii lihtne... Mulle on elu õpetanud, et kui endale pähe lased istuda, on kõik.
Edu, ning tea, et lolle on igalpool!
Pigem on just kiusajad need, kes psühholoogilist abi vajavad, mitte kiustatavad. Tõsi küll, mõne kiusatatu puhul ehk oleks abi, aga üldiselt saab enamik aru, et tuleb üle olla ja ignoreerida. See aga ei lahenda alati probleemi.termomeeter kirjutas:Psühholoogi juurde ja kooli vahetada. Siin mõni küll väidab, et psühholoogist pole mingit abi, aga mina olen näinud kiusatavaid, kes on saanud abi. Seega ju mõned ikka saavad.linnuke5 kirjutas:Minust räägitakse taga, noritakse, peale selle et mind koolis kiusatakse, tehakse seda ka koolivälisel ajal (helistatatakse tundmatuna ja puha), mind jäetakse kõigist asjadest kõrvale jne.
Tegid karate võtteid ka?Apocrypha kirjutas:Mul ei aidanud, kui lõpuks lihtsalt julmalt ühe kiusajatest trepi peal maha panin, nii, et mõlemad küll käisid medõe kabinetis, aga tema lõpetas käskkirjaga koolist koju minekuga.
Küll aga edaspidi on psühholoogidest ka kasu olnud. Kiusajate vastu aitab rahulik, külm, kalk ja taktikaline reageerimine. Seda aga õpetab ainult kogemus.
See on kuidagi jube naljakas, et vennad ise teevad sitta, aga kui neile teha siis kaebavad/nutavad :D Ma andsin ükskord ühele sellisele molli, ta hakkas nutma (kuigi minu arust ma ei löönud isegi nii kõvasti ja tegu oli poisiga) ja lubas direktorile ära rääkida, aga seda ei juhtunud kunagi. Pluss intsident toimus koolist väljas nii et noh.. jah xdvarjunimi kirjutas:Kiusati ka pool 5. klassi... Lõpuks lükkasin kõvasti vastu seina ja sai aru pähe. Ülejäänud osa päevast räägiti, et kituvad ära klassijuhatajale jne, aga kui mitu korda ütlesin, et käituge jh, mind ei huvita, siis ei ütelnudki kunagi kellegile.
Tõesta neile et isegi kui oled aastal võrra noorem suudad sa teha asju paremini kui nemad. Järgmine kord kui tulevad kiusana siis vaigista nad hea comebackiga. Mul klassivend teistest umbes aasta ja pool noore aga meie klassis see probleem ei ole. Meil on täiesti sõbralik klass nii et ma mõnikord imestan kui kuulen lugusid teiste inimeseste klassidestTüdruk323 kirjutas: ↑03 Juul 2018, 15:21Mul on peaaegu sama jutt. Olen klassis noorim. Öeldakse tihti et roni sinna lasteaeda tagasi muide mu ema töötab lasteaias. Mu klassis käib tüsedam tüdruk ja öeldakse et mine tema juurde tagasi sest veedan temaga veidi aega vahetunnis. Klassis on kiusajad 2 kui üks puudub saan teisega hästi läbi aga kui mõlemad koolis on pool klassi minu vastu.
Ps olen tüdruk 12 lähen 7 klassi
Olen tõestanud ja mu hinded neljas viied sain aastalõputurniiri kiituskirjaYkssarvik kirjutas: ↑04 Juul 2018, 00:53Tõesta neile et isegi kui oled aastal võrra noorem suudad sa teha asju paremini kui nemad. Järgmine kord kui tulevad kiusana siis vaigista nad hea comebackiga. Mul klassivend teistest umbes aasta ja pool noore aga meie klassis see probleem ei ole. Meil on täiesti sõbralik klass nii et ma mõnikord imestan kui kuulen lugusid teiste inimeseste klassidestTüdruk323 kirjutas: ↑03 Juul 2018, 15:21Mul on peaaegu sama jutt. Olen klassis noorim. Öeldakse tihti et roni sinna lasteaeda tagasi muide mu ema töötab lasteaias. Mu klassis käib tüsedam tüdruk ja öeldakse et mine tema juurde tagasi sest veedan temaga veidi aega vahetunnis. Klassis on kiusajad 2 kui üks puudub saan teisega hästi läbi aga kui mõlemad koolis on pool klassi minu vastu.
Ps olen tüdruk 12 lähen 7 klassi
Mine “Suhtlemisprobleemid eakaaslastega”